Övernattning

Övernattning sker i stugor med fyra bäddar/stuga (några få stugor har sex bäddar). I ”allrummet” finns en bäddsoffa med plats för två, i sovrummet finns en våningssäng. Stugorna är utrustade med kök och toalett. Duschar finns i central duschstuga.

Standarden är enkel, och man måste ta med egna lakan och handdukar. Kostnaden för stugorna är 600 kronor per stuga, alltså 150 kronor per person. Stugorna kan nyttjas redan från fredag kväll, den 2/9, till söndag, den 4/9. Priset är detsamma oavsett om man bor en eller två nätter, så vi uppmuntrar de som vill ha en minisemester att stanna hela helgen! Om vädret är fint är ön underbar, och det är inte långt till Marstrand och Kungälv.

Det troligaste är att gästerna måste dela stugor, det finns inte så många att till exempel par kan få tillgång till egen stuga. Men om önskemål om detta finns kan ni ange det, så gör vi vad vi kan. Dock får man då betala för hela stugan.

Anmäl senast vid OSA om du vill övernatta, om du vill stanna en eller två nätter, och om du/ni helst föredrar egen stuga. Ange också om det är nån särskild ni gärna delar stuga med, eller fråga oss om ni vill veta vilka andra gäster som också ska övernatta.

Observera att det inte finns någon personal på ön den helg då vi är där. Det finns inte heller några affärer inom gångavstånd, så kom ihåg att ta med det du tror dig behöva!

Betalning sker till vårt konto, som vi uppger i samband med att du/ni bokar övernattning, och överlämnandet av nycklar löser vi när vi vet när du/ni kommer.

Stugfördelning