Presenter

Det är fullt i skåpen… Att ni firar vårt bröllop med oss är present nog! Dessutom tycker vi att det är roligt om så många som möjligt övernattar och gör oss sällskap över en enkel frukost på söndagen. Se vidare under övernattning.

Den som dessutom har lust att hjälpa till med det praktiska får gärna göra det! Det kan gälla allt möjligt, från fotografering under festen till tips om var vi får tag på en batteridriven förstärkare. Eller kanske du är partydjuret som alltid stannar till sist på festerna? Då får du gärna hjälpa oss att röja undan tillräckligt för att frukosten ska kunna serveras. Och den som är uppe med tuppen kan istället hjälpa oss att plocka fram kaffet och frallorna på söndagsmorgonen.

Annat som vi kan behöva hjälp med är kyl- och frysutrymme (vi kommer att laga all mat själva), hålla koll på baren eller fixa mängder med is. Hör av dig till oss om du har tiden och lusten – det är absolut inget krav för att få komma! :-)

Vi menar faktiskt allvar med att presenter inte är nödvändiga och vi vill verkligen inte att någon ska ruinera sig på vårt bröllop. Men, på begäran, det finns såklart saker vi tycker om. Några av dem är

Och om man vill ha lite mer specifika riktlinjer så finns det en del saker vi VERKLIGEN BEHÖVER ;-) Vi vet att vi är snobbiga... :-)